Premium
Casa Cory, Mangalia

Mangalia, Constanța, RO 130.00 lei

10 months ago Used Rent 91 hits ID #1276

Description

Oferim spre inchiriere camere la casa particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.
Locatia se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de circa 900 de metri fata de plaja Laguna, distanta se parcurge in 10 - 15 minute de mers pe jos.
Avem curte spatioasa, gradina plina verdeata, gazon, pomi, thuia si flori, cu foisoare din lemn masiv, gratar la dispozitia turistilor, bucatarie de vara (rustica, din lemn masiv) dotata cu aragaz, cuptor microunde, vesela.
Tarifele variaza intre 80 lei si 160 lei/camera/noapte, in functie de tipul camerei, perioada estivala, durata cazarii si de numarul de persoane cazate per camera.
Avem atat camere cu bai individuale, cat si camere cu bai comune (mai exact cate 2 camere la o baie), apa calda non-stop, acces nerestrictionat la bucataria de vara situata chiar in gradina. Toate camerele sunt dotate cu frigidere si tv cu cablu, internetul este wireless.
Atractiile turistice principale ale zonei : Portul Turistic Mangalia, plaja Laguna, ruinele cetatii antice grecesti Callatis, Moscheea Esmahan Sultan, Muzeul de Arheologie Callatis, Herghelia Mangalia, statiunile turistice din imediata apropiere (Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp), plajele, falezele de pe tarmul marii.
Constantin Claudiu
Constantin Claudiu Unregistered user