Premium
Tastatură Yamaha Genos 76-Key Flagship Arranger

Augustin, Brașov, RO 2500.00 €

9 months ago New Sell 95 hits ID #600

Description

Yamaha Genos este un aranjator cu 76 de chei. Genos este noul reper în sunetul, designul și experiența utilizatorului stației de lucru digitale. Fie că vă aflați într-un studio de înregistrare sau pe scenă, Genos vă va inspira și intensifica creația și performanța muzicală.

Alimentat de tehnologia Yamaha special dezvoltată, calitatea sonică a fiecărei voci din Genos depășește orice altă stație de lucru digitală pe care ai jucat-o vreodată. Tot ceea ce auziți, fie că este frumosul pian CFX, luxuriantul Kino Strings sau Revo! Drums, tocmai vă suflă.

Caracteristici Yamaha Genos:
YEM (Yamaha Expansion Manager): YEM este un software PC / Mac conceput pentru a gestiona conținutul de expansiune pentru tastaturile Yamaha
Memorie flash integrată: Genos include 1,8 GB de memorie flash de utilizator cu citire / scriere de mare viteză pentru vocile dvs.
Slot de memorie USB suplimentar pentru stocarea datelor: Genos are trei porturi USB TO DEVICE (unul pe panou, unul pe partea din spate, unul pe sub instrument) pentru a păstra datele
Specificații Yamaha Genos:
Dimensiune / Greutate:
Dimensiuni (WxHxD): 48-9 / 16 "x 5-7 / 16" x 17-15 / 16 "(1.234 x 138 x 456 mm)
Greutate: 28 lb, 11 oz (13,0 kg)
Tastatură:
Numărul de taste 76
Tastați: Organ (FSX), Touch inițial / Aftertouch
Răspuns la atingere: Normal, Easy1, Easy2, Soft1, Soft2, Hard1, Hard2
Alte controlere:
Joystick: Da
Butoane de control: 6 butoane de control live (atribuibile)
Glisoare: 9 glisoare Live Control (Atribuibile), Cross Fader